Футбольний чемпіонат відновиться 15 березня

Поділитися
Футбольний чемпіонат відновиться 15 березня © football.ua
З подачі міністра молоді і спорту Дмитра Булатова Федерацією футболу України було прийнято рішення про відновлення ігор Прем'єр-ліги за тиждень.

Матчі весняної частини чемпіонату України з футболу почнуть проводити з двотижневим запізненням.

Рішення про відновлення української футбольної першості було прийнято 6 березня після зустрічі представників клубів, керівництва Федерації футболу України, української Прем'єр-ліги, а також представників силових відомств.

Нагадаємо, що за зверненням міністерства внутрішніх справ України від 26 лютого Прем'єр-ліга і Федерація футболу України перенесла старт весняної частини сезону-2013/14 на невизначений термін через нестабільну політичну ситуацію.

Наразі залишається під питанням, як же буде зіграно два тури чемпіонату, пропущені у перший і другий вікенди березня. У Будинку футболу обговорюють календар змагань у Прем'єр-лізі. Остаточне рішення з цього питання очікується трохи пізніше.

Найбільше представників клубів хвилювало питання ігор посеред робочого тижня, адже згідно з рекомендаціями УЄФА у вівторок і середу проводити матчі небажано. Однак з урахуванням вильоту українських команд з Ліги Європи, проблему може бути вирішено.

Представник київського "Динамо" запропонував перенести перший пропущений тур на квітень, а другий - на день фіналу Кубка України, який було заплановано на 7 травня. У той же час вирішальний матч на Кубок відбудеться у зарезервований для золотого матчу день.

Як би там не було, найближчим часом, клуби та фахівці ФФУ і Прем'єр-ліги зможуть виробити єдине рішення. !zn

Читайте також:

Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерлі" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі