Футболісти збірної "в шоці" від нічиєї з Молдовою: м'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота (ВІДЕО)

Поділитися
© tert.am
Капітан збірної України Анатолій Тимощук поскаржився на брак зібраності і відсутність удачі в матчі проти Молдови, який закінчився нульовою нічиєю. Після позитивної нічиєї з Англією Тимощуку прикро ділити очки з Молдовою. А Руслан Ротань заявив, що він шокований: «м'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота».

Капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук поскаржився на брак зібраності і відсутність удачі при завершенні атак у матчі відбору ЧС-2014 проти Молдови (0:0).

"Нам не вистачило організованості в гольових епізодах і холоднокровності. Всі хлопці старалися, повністю переграли суперника, але м'яч вперто не бажав залітати в чужі ворота. Після позитивної нічиєї з Англією прикро ділити очки з Молдавією. У наступному матчі в Києві з Чорногорією зробимо все можливе, щоб порадувати наших уболівальників перемогою", - цитує його слова після матчу офіційний сайт УЄФА.

"Неймовірно, як ми не змогли забити хоча б в одному з численних моментів. Я в шоці. М'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота. Ми дуже засмучені результатом. Втрачати очки в Кишиневі не входило в наші плани, але у футболі бувають і такі фантастичні сюжети, як сьогодні", - зазначив у свою чергу півзахисник української збірної Руслан Ротань.

"Щоб вигравати, треба забивати. Сьогодні ж нам катастрофічно не щастило. Тож всього лише нічия", - підкреслив нападник Євген Селезньов.

- Збірна України втрачає очки в матчі проти Молдови - 0:0 (ВІДЕО)

Як відомо, до матчу з Молдовою збірну України готував тимчасовий тренерський штаб під керівництвом Андрія Баля, оскільки головний тренер команди Олег Блохін відновлюється після перенесеної операції.

Після двох зіграних матчів Україна займає в своїй відбірковій групі Н четверте місце, набравши 2 очки. У збірної Англії після трьох ігор 7 очок. Чорногорія і Польща провели по дві зустрічі і набрали по 4 очки.
У Молдови, що зіграла три матчі - одне очко і в Сан-Марино після двох ігор немає набраних пунктів.

16 жовтня Україна прийматиме в Києві Чорногорію. !zn

Читайте також:

Федерація футболу спростувала інформацію про призначенні Заварова тренером збірної

Блохіна в збірній замінить український тренер

На Трухановому острові у Києві спорудять пам'ятник шведському вболівальнику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі