Футболісти "Зорі" не будуть страйкувати через заборгованості по зарплаті

Поділитися
Футболісти "Зорі" не будуть страйкувати через заборгованості по зарплаті "Зоря" зіграє 28 лютого проти "Олімпіка" © Іво Ілічевич
Фінансові проблеми ще в одній команді Прем'єр-ліги стали надбанням громадськості. Втім, в "Зорі" все не так погано, як могло б здатися.

Луганська "Зоря" продовжить виступи в чемпіонаті Прем'єр-ліги і вийде на перший в 2015 році матч проти донецького "Олімпіка", який відбудеться у Запоріжжі 28 лютого.

Інформація про те, що гравці будуть бойкотувати його через заборгованість по зарплаті, не відповідає дійсності. Спочатку якісь чутки, що футболісти не отримують виплати, були спростовані в самому клубі, а незабаром журналісти дізналися подробиці цієї історії.

Як повідомляє football.ua інформації, що мова йде про чотирьох місяцях заборгованості. Але на відміну від інших команд, керівництво луганчан не годує своїх підопічних "сніданками", і нещодавно футболісти отримали частину грошей. Ще частина суми обіцяють після повернення команди з турецького збору, який завершиться 20 лютого.

Нині ж "Зоря" продовжує працювати у звичайному режимі, зберігає потрібний настрій і готується до першого весняного матчу з "Олімпіком". Можливо, в окремих футболістів і спостерігається негатив, але про справжній бойкот питання в команді не піднімався.

Додамо, що двоє лідерів луганської команди Максим Малишев та Руслан Малиновський, які їздили з "Шахтарем" на турне по Бразилії, як і очікувалося, повернулися в "Зорю", і продовжать виступи у команді Юрія Вернидуба на правах оренди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі