Футболісти збірної України виступили проти кандидатури Шевченка на місце Фоменка

Поділитися
Футболісти збірної України виступили проти кандидатури Шевченка на місце Фоменка Шевченко поки не зможе очолити збірну України © sport.bigmir.net
Лідери національної команди не хочуть зміни головного тренера.

За інформацією телеканалу "Футбол 1", старожили збірної України виступили категорично проти призначення відомого в минулому футболіста Андрія Шевченка на пост головного тренера.

Тиждень тому у ФФУ всерйоз розглядали такий варіант, однак було прийнято рішення відмовитися від цієї ідеї після реакції команди, яка хоче, щоб свою роботу на чемпіонаті Європи у Франції продовжив Михайло Фоменко. При цьому у разі призначення Шевченка його помічниками стали б колишній головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем'яненко і переможець молодіжного Євро-2009 Юрій Калітвінцев.

Шевченко все ще може увійти до тренерського штабу збірної України, проте це відбудеться у випадку, якщо на такий крок погодиться сам Фоменко. При цьому останнього також мають затвердити на Виконкомі ФФУ сьогодні, 18 грудня.

Нагадаємо, що раніше італійський журналіст Джанлука Ді Марцио повідомив про можливу появу Шевченка на одному з керівних постів в лондонському "Челсі", за який 39-річний українець виступав з 2006 по 2009 рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі