Футболісти "Реала" підтримують тренера Анчелотті, президент хоче призначити Клоппа

Поділитися
Футболісти "Реала" підтримують тренера Анчелотті, президент хоче призначити Клоппа Флорентіно Перес (праворуч) збирається звільнити Анчелотті © AS
Карло Анчелотті швидше за все покине пост головного тренера по закінченню не зовсім вдалого сезону.

В літнє міжсезоння на тренерському містку мадридського "Реала" знову можуть відбутися зміни, позаяк керівництво клубу не вдоволено роботою італійця Карло Анчелотті.

Під керівництвом нинішнього наставника "вершкові" в нинішньому сезоні програли боротьбу на всіх фронтах: вибули з розіграшу Кубка Іспанії на стадії 1/8 фіналу (0:2 і 2:2 з "Атлетіко"), вилетіли з Ліги Чемпіонів у півфіналі (1:1 і 1:2 з "Ювентусом") і поступилися боротьбу за чемпіонський титул "Барселоні".

Подейкують, що бос "Реала" Флорентіно Перес вже почав пошуки наступника Анчелотті і з цією метою звернувся до відомого агенту Жорже Мендеш. Найбільш вірогідними кандидатурами є німець Юрген Клопп (німецькі ЗМІ говорять про те, що його зарплата в Мадриді складе 8 мільйонів євро в рік), а також іспанець Рафаель Бенітес, який піде з "Наполі", і вже відмовив у працевлаштуванні англійському "Вест Хему".

Тим не менш, як повідомляє AS, Карлетто користується серйозною підтримкою футболістів першої команди. В підтвердження цьому іспанське видання цитує головних зірок столичної команди - Кріштіану Роналду, Гарета Бейла, Тоні Крооса. Приміром, КриРо зазначив, що він щасливий в роботі з італійським фахівцем.

Напередодні повідомлялося, що португальський наставник Жозе Моурінью не захотів повертатися в Реал після того, як йому було зроблено пропозицію очолити "вершкових" влітку 2015 року. За його словами, він хоче продовжувати перемагати з "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі