Футболісти "Дніпра" проведуть матч, про який мріють з дитинства - Безсонов

Поділитися
Футболісти "Дніпра" проведуть матч, про який мріють з дитинства - Безсонов Футболісти "Дніпра" мріяли про фінал з дитинства © Roman Bezus/Instagram
27 травня у Варшаві відбудеться фінальний поєдинок Ліги Європи. Дніпряни вперше в історії можуть заволодіти європейським трофеєм.

Екс-головний тренер дніпропетровського "Дніпра", легендарний гравець київського "Динамо", що двічі у своїй кар'єрі грав у вирішальних матчах єврокубкових турнірів, Володимир Безсонов вважає, що український колектив має гарні шанси взяти трофей у Лізі Європи.

27 травня "Дніпро" о 21:45 зустрінеться у Варшаві із іспанською "Севільєю". За словами Безсонова, на такі ігри футболістам не треба налаштовуватись, адже мотивація і так величезна.

"Це - фінал, про такий матч мріють із дитинства! Отже відпадає потреба в особливому психологічному "накачуванні", - цитує Безсонова "Український футбол".

"Сильний бік "Дніпра" в тому, що його тренер дуже гнучкий, він прилаштовується - у хорошому розумінні - під конкрентого суперника. Натомість Емері мислисть із позиції сили, нав'язує кожному супротивнику свій стиль. Чому би не скористатися цим?", - спробував дати розстановку сил на фінал спеціаліст.

Нагадаємо, що "Дніпро" у разі перемоги вперше виграє європейський титул, а "Севілья" може встановити рекорд за кількістю виграних трофеїв у Кубку УЄФА/Лізі Європи.

Читайте також: Тренер "Севільї" назвав "Дніпро" справжнім відкриттям Ліги Європи

Напередодні гравці Дніпра заявили, що хочуть здійснити свою мрію та зробити подарунок усій Україні.

"Як і раніше до кінця складно усвідомити, що ми дійшли до вирішального поєдинку. Ми майже здійснили свою мрію, залишилося зробити останній крок. Ну а фінал - є фінал. Очікування, здогадки ... Ми повинні виходити і грати, показувати свій кращий футбол, а там уже - як доля розпорядиться, - сказав голкіпер "Дніпра" Денис Бойко офіційному сайту УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі