Футболіст "Волині" наздогнав двох динамівців у бомбардирських перегонах

Відео
Поділитися
Футболіст "Волині" наздогнав двох динамівців у бомбардирських перегонах Ерік Бікфалві увійшов в історію луцької команди
Ерік Бікфалві забив два голи у ворота харківського "Металіста", не давши піти у відрив Артему Кравцю та Андрія Ярмоленка.

Атакуючий півзахисник "Волині" Ерік Бікфалві допоміг своїй команді зіграти внічию з харківським "Металістом" у матчі 23-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. На свій рахунок румунський футболіст записав два голи, а матч завершився з рахунком 3:3.

Волиняни забили першими - на 40-й хвилині відзначився Олександр Кобахідзе, і коли здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою гостей, Володимир Прийомів відновив рівновагу. Але на цьому гравці не зупинилися: як ніби за помахом чарівної палички вони провели решту 12-12 хвилин в атаках. Спочатку Ерік і Прийомов обмінялися результативними ударами, а потім на гол румуна на 89-й хвилині вже в доданий арбітром час відповів орендований динамівець Артем Бесєдін.

Таким чином, Бікфалві вдалося наздогнати Андрія Ярмоленка та Артема Кравця в гонці бомбардирів - на рахунку трьох футболістів по 14 голів. Примітно, що Ярмоленко і Ерік витратили на досягнення 23 гри, а Кравець на дві менше. При цьому у Бікфалві - 4 голи з пенальті, у динамівця - на один менше, а Кравець відрізнявся тільки з гри.

Також слід зазначити, що Бікфалві вдалося назавжди вписати своє ім'я в історію команди з Луцька: тепер він - на третьому місці кращий бомбардир в матчах елітного дивізіону з 23 голами, лідирує нинішній наставник "Ворскли" Василь Сачко - 40, другий - Володимир Мозолюк (25). Втім румунів випередив Василя Сачко за кількістю голів, забитих за один сезон. Раніше, в чемпіонаті-2005/06 13 м'ячів у ворота суперника відправляв саме Сачко. Цифра же в 14 голів підкорялась бразильцу Майкону у сезоні-2011/12.

Читайте також: Кварцяний радить лідеру "Волині" переходити в "Дніпро"

Матч першого кола чемпіонату Волинь - Металіст був перерваний на 87-й хвилині 7 грудня 2014 року з-за вибігли на поле уболівальників лучан. Вони були обурені суддівством Дмитра Кутакова. У підсумку, у Федерації футболу України зарахували поразку лучанам 0:3, але при цьому Кутаков, а експерти підтвердили його помилки в грі, залишився без покарання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі