Футболіст "Шахтаря" Марлос зацікавив "Інтер"

Поділитися
Футболіст "Шахтаря" Марлос зацікавив "Інтер" Марлос може залишити Україну © ФК Шахтер
Бразильський плеймейкер донеччан влітку може переїхати в Італію.

Міланський "Інтер" зацікавлений у послугах лідера донецького "Шахтаря" Марлоса. Про це повідомив сайт відомого італійського журналіста Джанлуки Ді Марцио.

За інформацією джерела, скаути міланського клубу відвідали матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Севільєю" (3:1), де спостерігали за діями саме 27-річного плеймейкера, який виділився на тлі одноклубників результативною передачею на Едуардо.

При цьому в "Інтері" розуміють, що переконати "гірників" відпустити свого лідера буде складно, враховуючи статус футболіста в команді і його високу трансферну вартість. Варто відзначити, що Марлос є одним з кращих гравців команди Мірчі Луческу в поточному сезоні. На рахунку бразильця 45 матчів, 11 голів і 15 результативних передач у всіх турнірах.

Нагадаємо, раніше про своє бажання перейти в одну з команд англійської Прем'єр-ліги заявляв ще один плеймейкер донеччан Тайсон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі