Футболіст "Карпат" вважає, що краще грати у першій лізі, ніж у Росії

Поділитися
Футболіст "Карпат" вважає, що краще грати у першій лізі, ніж у Росії Олег Голодюк, як і більшість футболістів "Карпат", вважає себе патріотом України
Олег Голодюк стверждує, що навіть найгірший варіант із вильотом його команди з Прем'єр-ліги не змусив б його пристати до пропозиції будь-якого російського клубу.

Хавбек львівських "Карпат" Олег Голодюк вважає за неможливе грати за команду із Росії, навіть якщо б до нього б надійшла така пропозиція.

Голодюк в інтерв'ю 1football.info зізнався, що не поїхав би грати до Росії за будь-які гроші з міркувань патріотизму.

"Я б краще в нашій першій лізі грав. В Росію мені дорога точно зачинена", - відповів гравець на питання журналісту про можливий від'їзд до сусідньої країни.

При цьому Голодюк згадав, як ще у минулому сезоні на правах оренди у російському "Ростові" грав хавбек "Карпат" Ігор Худоб'як, але згодом він повернувся до Львова. Голодюк вважає, що цей футболіст у будь-якому разі залишив би Росію.

"Ігор – великий патріот і йому було б психологічно важко там грати. Сто відсотків він би намагався повернутися в Україну", - зазначив Голодюк.

Додамо, що у нинішньому сезоні за "Карпати" Голодюк провів 17 ігор, забивши у них два голи та віддавши один гольовий пас.

Раніше стало відомо, що хорватський тренер "Карпат" Іґор Йовічевіч зізнався в одному з інтерв'ю, що його діти краще за нього володіють українською мовою та декламують вірші класиків української поезії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі