Футболіст "Дніпра" Лучкевич визнаний кращим гравцем-юніором в Україні

Поділитися
Футболіст "Дніпра" Лучкевич визнаний кращим гравцем-юніором в Україні Валерій Лучкевич ще в 18 років закріпився в основі команди Мирона Маркевича © moskva.com
Валерій Лучкевич не залишив шансів конкурентам в опитуванні футбольних фахівців, журналістів та вболівальників, в якому визначали кращого футболіста в Україні, вік якого не досяг 19 років.

Фланговий футболіст "Дніпра" Валерій Лучкевич, який у свої 18 років може зіграти як на позиції півзахисника, так і в обороні, визнаний кращим у своїй віковій категорії за результатами 2014 року.

Лучкевич з великим відривом випередив захисника "Динамо" Микиту Бурду, а також хава донецьких "Шахтаря" і "Металурга" Едуарда Соболя. Четвертим виявився воротар "Карпат" Роман Пидкивка, а слідом за ним фінішував лівий захисник запорізького "Металурга" Олександр Каплієнко. До речі, саме він - наймолодший футболіст з п'ятірки кращих. На сьогоднішній день йому ще не виповнилося 19.

Також примітно і те, що всі футболісти з топ-5, мають більш-менш постійну ігрову практику в Прем'єр-лізі.

Додамо, що у категорії до 21 року в опитуванні переміг Руслан Малиновський із "Зорі". Йому вдалося випередити Сергія Болбата з "Металіста" і одноклубника-воротаря Микиту Шевченка.

Опитування проходив під егідою проекту "Золотий талант України" - в голосуванні брали участь, як вболівальники, так і фахівці, безпосередньо пов'язані з дитячо-юнацьким і молодіжним футболом. Також не обійшлося без експертного голоси з боку журналістів.

29 грудня стало відомо, що згідно з опитуванням авторитетного видання "Команда", київський динамівець Андрій Ярмоленко з великим відривом переміг у конкурсі кращий футболіст України 2014 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі