Форвард "Говерли" не розуміє, чому клубу видали атестат

Поділитися
Форвард "Говерли" не розуміє, чому клубу видали атестат Фещук спробує розірвати контракт з "Говерлою". © Dynamo.kiev.ua
Заборгованість по зарплаті в ужгородському клубі становить 14 місяців.

Ужгородська "Говерла" має одну з найбільших заборгованостей серед клубів УПЛ по зарплаті перед своїми гравцями. При цьому Прем'єр-ліга видала клубу атестат на наступний сезон, зобов'язавши ужгородців розрахуватися з боргами до 31 грудня.

Форвард "Говерли" Максим Фещук не розуміє, чому клуб пройшов атестацію, і сподівається на те, що йому вдасться розірвати свій контракт. "Ніяких позитивних зрушень. Особисто я думаю над умовами розірвання контракту з "Говерлою". Віце-президент клубу пропонує залишитися. Я б так і зробив, але тільки при одній умові: виплаті більшої частини боргу. А так не про що спілкуватися, - сказав Фещук в інтерв'ю виданню "Вголос", - Якщо гроші мені не повернуть, буду звертатися у відповідні дисциплінарні інстанції. Взагалі я не бачу, як "Говерла" далі буде існувати, можливо, її не буде. Не знаю, як могли "Говерлі" видати атестат. Особисто переді мною клуб заборгував зарплатню за 14 місяців. Мені дуже хотілося б запитати людей, які видають атестати, чим вони керуються і чому не змушують клуби виконувати свої зобов'язання. Віце-президент "Говерли" просить почекати до наступного тижня, мовляв, є велика ймовірність, що все вдасться вирішити. Але це лише слова, які ми вже не раз чули".

За словами Фещука, після переходу в "Говерлу" грошей він не бачив півроку, а перші кошти отримав у серпні: "Тоді ми бачили ситуацію в країні, економічні труднощі і повірили запевненням, що все буде добре. Через певний період знову дали якісь кошти, на Новий рік дали зарплату. В лютому і в березні дали частину зарплати. Тобто керівництво показувало, що готово платити. Але, повторюю, заборгованість зростає. Не хочу сказати, що 14 місяців не отримую кошти. Останній раз нам давали якісь гроші в квітні, але це навіть не десята частина заробітної плати".

Читайте також: Вісім місяців не отримував зарплату - Рахаев

Нагадаємо, раніше про проблеми з заробітною платою в "Говерлі" розповідали Максим Шацьких і Андрій Хомин. Не так давно Шацьких знову повторив, що з зарплатою в клубі "все погано", але в Ужгороді ветеран залишається - у нього ще рік контракту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі