Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Австрії

Поділитися
Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Австрії Росберг на 10 очок відстає від Хемілтона
Пілоти "Мерседеса" в черговий раз випередили всіх своїх конкурентів і зміцнили лідерство в чемпіонаті.

В Австрії пройшов восьмий етап чемпіонату Формули-1. Німець Ніко Росберг зумів виграти третю гонку в сезоні, випередивши свого напарника по "Мерседесу" Льюїса Хемілтона.

Хемілтон стартував у гонці з першої позиції, але утримував своє лідерство зовсім недовго: Росберг, який почав другим, вийшов вперед вже в дебюті. Німець один раз, як і британець, побував на піт-стопі і зумів зберегти свою позицію до фінішної риси.

"Я добре стартував, зміг захистити позицію в перших поворотах, а потім просто весь час намагався їхати на межі можливостей. Я дуже задоволений машиною, мені приємно було бачити, що відрив від Льюїса збільшується, так що сьогодні все склалося ідеально", - сказав Росберг відразу після гонки.

Відзначимо, що вже на першому колі, між другим і третім поворотом, у серйозну аварію потрапили Алонсо і Райкконен, після чого на трасу виїхав автомобіль безпеки. Іменитий іспанський гонщик в четвертий раз поспіль не зумів завершити гонку і до сих пір не може набрати хоч якісь очки в чемпіонаті.

Чотириразовий чемпіон світу Себастьян Феттель, який у чемпіонаті йде позаду дуету з "Мерседеса", довго утримував третю позицію і в цій гонці, але в підсумку пропустив вперед Феліпе Массу.

Результати гонки
Результати гонки
Autosport.com

На вершині чемпіонату Хемілтон залишився, однак розрив між ним і Росбергом скоротився до 10 очок. Далі йдуть гонщики "Феррарі": Феттель і Райкконен. А замикає ТОП-5 представник "Вільямса" Валттері Боттас. У Кубку Конструкторів "Мерседес" з величезним відривом продовжує випереджати "Феррарі" і всіх інших.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі