Формула-1: Росберг фінішував першим на Гран-Прі Мексики

Поділитися
Формула-1: Росберг фінішував першим на Гран-Прі Мексики Росберг випередив чемпіона світу
Німецький гонщик успішно веде боротьбу за друге місце в чемпіонаті.

Гран-прі Мексики Формули-1 завершився перемогою пілота "Мерседеса" Ніко Росберга. Німець в четвертий раз в сезоні піднявся на першу сходинку п'єдесталу.

Росберг стартував з першої позиції й зумів утримати її до фінішної межі. "Моя мотивація зашкалювала, тому я спробував і виграв гонку. У мене все вийшло, але я повинен домагатися більшого", - підкреслив Росберг.

Другим до фінішу прийшов вже триразовий чемпіон світу Льюїс Хемілтон, а третім - Валлтері Боттас ("Вільямс"). А ось для "Феррарі" гонка вийшла по-справжньому провальною. Себастьян Феттель і Кімі Райкконен не змогли її завершити.

Autosport.com

В особистому заліку Росберг обійшов Феттеля і вийшов на другу позицію. У Ніко - 272 очки, у Себастьяна - 251. Боттас завдяки успіху в Мексиці піднявся на четверту позицію, залишивши позаду Райкконена. У Кубку конструкторів у трійці лідерів нічого не змінилося: "Мерседес" (617 очок), "Феррарі" (374), "Вільямс" (243).

Читайте також: Формула-1: Росберг виграв Гран-прі Австрії

До кінця чемпіонату залишилося ще дві гонки: Гран-прі Бразилії і Гран-прі ОАЕ. Відзначимо, що Гран-прі Мексики повернулося в Формулу-1 через 22 роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі