Фонсека є одним з головних кандидатів на пост тренера "Монако" – ЗМІ

Поділитися
Фонсека є одним з головних кандидатів на пост тренера "Монако" – ЗМІ Контракт Фонсеки з "Шахтарем" закінчується влітку © ФК Шахтер
Португальцем зацікавилися і у Франції.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека розглядається серед кандидатур на посаду нового наставника команди в разі відходу Леонарду Жардіма, повідомляє Mercato365.

За інформацією видання, керівництво "монегасків" не хоче розлучатися з нинішнім тренером. Однак оточення Жардіма готове розглянути більш привабливі варіанти роботи, що змушує босів "Монако" шукати йому варіанти з заміною, однією з яких є Фонсека, контракт якого з "гірниками" закінчується цього літа.

Крім наставника "Шахтаря", також "монегасками" розглядаються екс-тренер "Боруссії" Д Томас Тухель і Мауріціо Саррі, який працює з "Наполі".

Нагадаємо, Фонсека очолив "Шахтар" у травні 2016 року, коли покинув аналогічний пост в "Бразі".

У минулому році донецькій команді вдалося виграти Прем'єр-лігу, Кубок і Суперкубок України, а португалець був визнаний найкращим тренером сезону.

У цьому році "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а також продовжують боротьбу за чемпіонство в Кубку України і УПЛ.

Раніше "Шахтар" підтвердив переговори з Фонсекою про новий контракт.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі