Фоменко вважає, що у матчі проти словаків збірній України не вистачило свіжості

Поділитися
Фоменко вважає, що у матчі проти словаків збірній України не вистачило свіжості Фоменко впевнений, що його підопічним не вистачило сил
Головний тренер української команди прокоментував нульову нічию в поєдинку проти Словаччини.

Михайло Фоменко підбив підсумок протистоянню зі Словаччиною в рамках відбору на Євро-2016. Матч, нагадаємо, завершився нульовою нічиєю, яка влаштувала словацьку збірну - за два тури до фінішу вона зберегла відрив у три очки від України.

Фоменко вважає, що після домашнього поєдинку проти Білорусі (3:1) у виїзному матчі проти Словаччини його підопічним не вистачило свіжості. "Якщо б у цій спарці ми грали зі Словаччиною першу гру, то нам було б легше з таким суперником розв'язати нашу задачу. Але коли мова йде вже про другу гру, то сили вже не ті. Деякі хлопці виключно за рахунок характеру виконували те, що від них вимагалося. А ось у нашого суперника була можливість підійти до цього матчу у більш бойовому стані: деякі гравці збірної Словаччини пропускали поєдинок з Іспанією через перебір карток, деякі в тій зустрічі рано покинули поле. Як підсумок, словаки сьогодні були свіжіше за нас".

Також головний тренер української збірної прокоментував свій вибір гравців на матч (Фоменко замінив в основі тільки дискваліфікованого Гармаша) і відсутність замін (перша і остання була зроблена на 91-й хвилині матчу). "Мені ж не вночі цей склад приснився. Ми реально відштовхувалися від того, що було, від того, що нам належить і від того, як футболісти показували себе під час тренувального процесу. Що стосується замін, то у мене не було впевненості, що люди вийдуть і щось зможуть змінити. Яких-небудь претензій до тих футболістів, які перебували на полі, у мене не було. А якщо б ми провели заміни, то ситуація на полі могла змінитися в будь-яку сторону", - наводить слова Фоменка офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, за два тури до фінішу кваліфікації Євро-2016 збірна України на 3 очки відстає від Словаччини та на 5 - від Іспанії. Свій наступний матч українці проведуть 9 жовтня на виїзді проти збірної Македонії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі