Фоменко вважає, що нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014

Поділитися
Фоменко вважає, що нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014 Збірна Іспанії зазнала невдачі на ЧС-2014 і йде вперед © afflictor.com
На чемпіонаті світу в Бразилії іспанці зазнали два значних поразки, не зумівши пробитися в плей-офф і достроково втративши чемпіонський титул.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що проти Іспанії 27 березня необхідно грати з максимальною самовіддачею і дисципліною.

За словами наставника "синьо-жовтих", для його підопічних поєдинок 5-го туру буде дуже напруженим, хоча і всього лише черговим у календарі відбіркового турніру.

"Іспанці - одні з кращих в Європі і світі. Це вже не та збірна, яка їздила до Бразилії на ЧС-2014. У нинішньої команди немає ні психологічної, ні фізичної втоми. Вони вже забули про те, що сталося в Бразилії, і тепер ставлять перед собою колишні цілі - вигравати всі. Враховуючи, що ми граємо в гостях, гра буде дуже важкою для нас", - вважає Фоменко.

Читайте також: Капітуляція Іспанії: Чилі завдає другої поразки чинним чемпіонам

Фоменко наголосив, що важливо не тільки вибрати правильну тактику, але і виконати її на футбольному полі. В такому разі, можна розраховувати на позитивний результат.

"Коли іспанці самі втрачають м'яч, відразу ж накидаються на опонента, агресивно пресингують і намагаються забрати м'яч. Враховуючи цю манеру гри, треба зіграти дисципліновано і з відмінною самовіддачею. Тільки тоді ми зможемо щось протиставити Іспанії", - підсумував тренер.

За 4 туру кваліфікації Євро-2016 збірні Іспанії та України програли одному і тому ж супернику - Словаччини. Українці потерпіли поразку на домашньому стадіоні 0:1, а іспанці поступилися на виїзді 1:2.

23 березня стало відомо, що нападник збірної Іспанії Дієгу Коста пропустить поєдинок з Україною з-за травми стегна, яку він отримав у матчі свого "Челсі" проти "Халл Сіті". Натуралізований бразилець забив гол в цій грі, але провів на полі три чверті ігрового часу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі