Фоменко вважає, що можливості збірної України переоцінюють

Поділитися
Фоменко вважає, що можливості збірної України переоцінюють Фоменко не чекає легких матчів проти Словенії © football.ua
Головний тренер національної команди оцінив шанси пройти у плей-офф кваліфікації Євро-2016 збірну Словенії.

Михайло Фоменко впевнений, що Україні під силу обіграти словенців і пробитися на чемпіонат Європи у Франції. Щоправда, головний тренер національної збірної вважає, що потенціал його підопічних постійно переоцінюють.

"Потрібно враховувати наш менталітет - він у нас поки що далеко не європейський. Та й футбольна освіта в більшості українських виконавців інша. Але журналісти весь час переоцінюють можливості збірної України.

Звичайно, нам по силам пройти Словенію, але тут все залежатиме від маси факторів. Наприклад, від того, чи зможемо ми виставити ідеальний склад на ці матчі. Нас чекає зустріч з міцною європейською командою, в якій зібрані високі футболісти. У словенців є певні принципи побудови гри, і мені здалося, що виконавці намагаються чітко їх дотримуватися на полі. Плюс присутня максимальна віддача, тому ми чекаємо дуже складних поєдинків. Легко не буде", - сказав Фоменко в інтер'ю "Команді".

Також головний тренер збірної прокоментував рішення проводити матч проти Словенії у Львові. "Виконком запропонував такий варіант, а я дав свою згоду. Нам комфортно виступати у всіх містах країни, але таке рішення було прийнято, по всій видимості, виходячи з того, що результати збірної в Києві і у Львові трохи різняться".

Нагадаємо, Україна зіграє зі Словенією 14 і 17 листопада. Перший матч підопічні Фоменка проведуть вдома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі