Фоменко все-таки викликав Гладкого в збірну

Поділитися
Фоменко все-таки викликав Гладкого в збірну Гладкий приєднається до команди © ФФУ
Тренера національної команди вразила гра форварда в єврокубкових матчах.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко все ж викликав нападника "Шахтаря" на збір національної команди, яка у вересні проведе матчі відбору на Євро-2016 проти Білорусі та Словаччини.

"Враження від гри збірників різне. Вирішив викликати в збірну ще одну людину за підсумками перегляду єврокубкових матчів - Олександра Гладкого. Дай Бог, щоб все обійшлося без травм до початку збору", - сказав Фоменко в коментарі сайту "Футбол 24". Таким чином, до відбіркових матчів буде готуватися 26 футболістів.

Збір "жовто-синіх" розпочнеться 31 серпня. "Підготовка до матчів пройде як завжди – тренування, теорія, вивчення ігор суперників. Після матчу з білорусами, який відбудеться 5 вересня, на наступний день зі Львова вилітаємо до Словаччини", - зазначив Фоменко. Матч зі збірною Словаччини пройде 8 вересня.

Читайте також: Збірна України отримала розклад матчів відбору до ЧС-2018

Нагадаємо, Олександр Гладкий відзначився голом у матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Рапіда" і допоміг "Шахтарю" пробитися в груповий етап турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі