Фоменко викликав у збірну двох легіонерів: Мілевський знову залишився без уваги

Поділитися
Фоменко викликав у збірну двох легіонерів: Мілевський знову залишився без уваги Анатолій Тимощук знову викликано до збірної України © football.ua
Проявити себе у збірній і просто пограти у футбол отримав можливість Анатолій Тимощук, який щільно засів на лаві запасних російського "Зеніту".

На майбутній наприкінці березня збір національної української команди головний тренер Михайло Фоменко викликав двох представників зарубіжних чемпіонатів - центрального півзахисника Анатолія Тимощука і лівого півзахисника Дениса Олійника.

Як і очікувалося, представники першостей країн пострадянського простору - Казахстану, Білорусі, Азербайджану, де виступає близько 10 українців - колишніх представників Прем'єр-ліги - залишилися без уваги Фоменко. Зате черговий виклик до збірної отримав представник чемпіонату Росії, півзахисник "Зеніту" і рекордсмен за кількістю матчів у синьо-жовтій футболці Анатолій Тимощук.

Досвідчений футболіст вже давно втратив місце в основному складі "Зеніту", і в нинішньому сезоні зіграв лише 12 матчів (близько 40 відсотків від загальної кількості), давно є улюбленцем Фоменко, незважаючи на відсутність постійної ігрової практики в клубі. Нагадаємо, що на рахунку Тимощука 137 матчів у збірній.

А от з іграми у Олійника, який виступає за клуб вищого голландського дивізіону "Вітесс" - набагато краща ситуація. Він постійно виходить в основі, проте поки не блищить результативністю. На його рахунку 5 голів і 5 передач в 28 матчах. Втім, не блищить і його команда, яка лише протягом останнього місяця зуміла видати кілька хороших поєдинків і підтягнутися у турнірній таблиці до 6-го місця.

Читайте також: У ФФУ внесли корективи в календар Прем'єр-ліги в інтересах збірної України

А ось Артем Мілевський, який виступає за хорватський "Хайдук" і вже довгий час вважається одним з лідерів команди, поки що залишається без уваги Фоменко. Судячи з усього, в кращому випадку, Мілевський повернеться в збірну лише влітку, та й то, якщо буде здоровий і зможе допомогти своїй команді фінішувати в трійці кращих або перемогти в Кубку.

Додамо, що 27 березня збірна України в рамках кваліфікації Євро-2016 зустрітися з Іспанією в Севільї, а через 4 дні зіграє спаринг з Латвією у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі