Фоменко скаржиться, що ніхто не хоче їхати грати в Україні

Поділитися
Фоменко скаржиться, що ніхто не хоче їхати грати в Україні Фоменко готує команду до Грузії і Люксембургу © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер збірної України розповів, як виник варіант з Грузією і назвав минулий сезон найкращим у кар'єрі для Ярмоленко.

9 червня збірна України проведе товариський матч проти збірної Грузії. Зараз, нагадаємо, українці перебувають на зборі в австрійському Лінці. Команда прибула туди 6 червня.

Головний тренер нашої команди Михайло Фоменко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні" розповів, що умови для тренувань в Австрії відповідають вимогам збірної, а також наголосив, що в Україні грузини грати не захотіли: "Вони відмовилися їхати в Україну, а напередодні чергового відбіркового поєдинку в своїй групі проводять збір в Австрії. Ось вони і запропонували нашій команді там зіграти. Взагалі у нас не дуже багато було варіантів, так як ніхто не хоче їхати в Україну. Знаю, що нам було запропоновано три варіанти. Спочатку ми зупинилися на одному з них, однак давший було згоду перший суперник відмовився. Потім відмовився і інший. Залишилася одна Грузія, з якою ми і будемо грати".

Нагадаємо, що зі збору в Австрії українці повернуться 13 червня, а вже наступного дня у Львові проведуть матч відбору на Євро-2016 проти збірної Люксембургу. У першому колі українці на виїзді обіграли Люксембург з рахунком 3:0, хет-трик зробив Андрій Ярмоленко. Додамо, що Фоменко назвав минулий сезон найкращим у кар'єрі Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі