Фоменко просив українських футболістів перемогти США в ім'я єдності

Поділитися
Фоменко просив українських футболістів перемогти США в ім'я єдності
Головний тренер збірної України вважає, що перемога, нехай і в товариському матчі, допомогла його команді і вболівальникам відчути позитивні моменти у непростий для країни час.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів, що перед товариським поєдинком з командою США, в якому українці здобули перемогу 2:0, попросив своїх підопічних потішити своїми діями численних вболівальників.

"Ситуація у нашій країні не могла не позначитися на дітях. Окрім того, багато хто з них представляє клуби, які припинили виступи в єврокубках. Це також позначилося на психологічному стані гравців. Ми їх попросили, щоб вони своєю грою потішили уболівальників, щоб цією грою довести, що ми всі разом", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, українці обіграли суперника завдяки точним ударам Андрія Ярмоленка і Марко Девіча. Гольові моменти було організовано завдяки масивним наступальним діям і тиску на опонента, який допускав позиційні помилки.

Втім, досвідчений фахівець вважає, що гра його підопічних не була ідеальною.

"В цілому, перший тайм був непоганим, початок другого тайму був не дуже вдалим з нашого боку. Мені він не сподобався, довелося робити заміни і вносити корективи. Таким чином, вдалося вирівняти гру. Щодо розбору гри - це вже наші справи. Ми не будемо виносити на широку публіку те, що будемо розбирати - негативні і позитивні моменти".

Також Фоменко пояснив, чому використовував у матчі переважно досвідчених виконавців.

"Тут справа у часі і кількості ігор. До вересня місяця у нас всього одна гра, якщо нам вдасться організувати ще два-три матчі, буде добре. А так у нас фактично лише один поєдинок, дат УЄФА більше немає, тому що всі збірні, як правило, готуються до фінальної частини ЧС-2014. Крім того, який сенс виходити на поле, якщо не ставити мету - досягти результату", - резюмував наставник.

Нагадаємо, що 8 вересня в українців старт у відбірному циклі Євро-2016. Перший поєдинок проти Словаччини відбудеться в Україні. !zn

Читайте також:

Фоменко пообіцяв збірній планомірний розвиток - без "різких рухів"

Іспанія вкотре виявилася сильнішою за Італію

Рішення про відновлення футбольного чемпіонату України приймуть 6 березня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі