Фоменко поскаржився на відсутність футбольного "я" у деяких футболістів

Поділитися
Фоменко поскаржився на відсутність футбольного "я" у деяких футболістів В нічийному результаті з Литвою Михайло Фоменко увидил позитивні і негативні моменти
Збірна України зіграла у заключному поєдинку в 2014 році нульову нічию з Литвою. У деяких виконавців виникли проблеми з мотивацією, вважає головний тренер "синьо-жовтих".

Після того, як збірна України не зуміла обіграти Литву в товариському матчі, головний тренер збірної України Михайло Фоменко висловив невдоволення часом проведення спарингу.

За словами наставника, з-за того, що матч проходив після того, як його підопічні обіграли в 4-му турі відбірного турніру Євро-2016 збірну Люксембургу, ряд його підопічних втратив мотивацію. Зате Фоменко і його помічникам вдалося переглянути найближчий резерв.

"У нас така робота, що повністю бути задоволеним неможливо. Так що ми задоволені, чомусь-ні. Але в будь-якому випадку, ми отримали достатньо інформації з тим футболістам, яким була надана можливість себе проявити. А ось чим ми точно незадоволені, так це тим, що цей матч йшов після офіційного поєдинку - якщо б ми проводили такий спаринг до зустрічі з Люксембургом, то мотивація футболістів була б вищою. Зараз же у багатьох відсутнє їх футбольне "я", не все проходило гладко", - розповів після матчу Фоменко.

Нагадаємо, що збірна України вийшла на перший тайм в експериментальному складі, але це не завадило команді диктувати свої умови на футбольному полі. Втім, Литва вибудувала насичені оборонні редути, які ні резервісти, ні вийшли після перерви досвідчені гравці - Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка - розкрити так і не зуміли.

За словами Фоменка, в 2014 році основною проблемою для збірної стали кадрові негаразди - травми провідних гравців змусили тренерський штаб шукати їм заміну, однак прийшли збірну футболісти не встигли підлаштуватися під стиль гри команди.

Також головний тренер збірної нарікав і на проблеми зі спаринг-партнерами - спеціаліст повторив, що сильні опоненти не хочуть їхати в Україну.

Додамо, що наступного разу збірна збереться в березні 2015-го. Скоріше за все, підопічні Фоменко зіграють контрольний матч, а потім їх чекає нелегке випробування з Іспанією в рамках кваліфікації Євро-2016. Зустріч відбудеться 27 березня на виїзді.

Читайте також: Експерти радять нападникам збірної України додати в агресивності

Після матчу українців проти Люксембургу в рамках відбірного турніру Євро-2016, колишній наставник "синьо-жовтих" Йожеф Сабо був обурений грою збірної України у захисті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі