Фоменко попросив перенести тур Прем'єр-ліги перед битвою зі збірною Іспанії

Поділитися
Фоменко попросив перенести тур Прем'єр-ліги перед битвою зі збірною Іспанії Фоменко просить перенести тур чемпіонату з 21 березня на літо © football.ua
27 березня збірна України проведе чи не вирішальний поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти діючих чемпіонів Європи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко звернувся до Прем'єр-ліги з проханням про перенесення матчів 18-го туру чемпіонату, який запланований на 21 березня.

27-го числа першого місяця весни "синьо-жовтим" доведеться зустрітися зі збірною Іспанії в рамках 5-го туру кваліфікації Євро-2016. Цього напруженого і важливого матчу передує 18-й тур УПЛ, однак Михайло Фоменко наполягає на тому, щоб перенести матчі на інший день, щоб дати можливість збірної добре підготуватися до іспанцям.

"Ми звернулися до тих людей, які проводять чемпіонат. У березні багато гравців будуть задіяні в єврокубках, чемпіонаті і національному кубку, а їм потрібен час на відновлення", - заявив Фоменко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Плюс гра, яка відбудеться в червні. Виходить дуже велика пауза між кінцівкою чемпіонату матчем проти Люксембургу"

Відповідь від Прем'єр-ліги Фоменко планує отримати вже до сьогоднішнього вечора. У свою чергу Прем'єр-ліга чекає реакції всіх клубів.

31 березня у Львові збірна України проведе товариський матч зі збірної Латвії. Додамо, що до цього передбачалося, що суперником українців по спарингу стане Туніс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі