Фоменко не хоче знову вибачатися перед Люксембургом

Поділитися
Фоменко не хоче знову вибачатися перед Люксембургом Фоменко просить уболівальників дотримуватися правил поведінки
Головний тренер футбольної збірної України Михайло Фоменко дав коментар перед сьогоднішнім матчем в рамках відбору до чемпіонату Європи 2016 року.

Нагадаємо, що національна збірна сьогодні ввечері проведе поєдинок проти аутсайдера групи - команди Люксембургу.

Головний тренер поговорив не тільки про саму гру, але і про проблеми з вболівальниками:

"Ми бачили багато негідних вчинків наших уболівальників. Ми прекрасно розуміємо, що потрібно багато працювати, щоб зруйнувати таку традицію. Ми можемо залишитися без єврокубків, в УЄФА така поведінка ніхто не буде терпіти - будемо грати при порожніх трибунах. Такі випадки вже були в півфіналі Ліги Європи і фіналі Кубка України. Футболісти стараються, щоб вийти в такі стадії, але іноді це очерняется такими витівками".

Фоменко підкреслив, що півзахисник Андрій Ярмоленко і захисник Олександр Кучер зможуть сьогодні вийти на поле:

"Вони пропустили певний час з-за проблем. У Кучера був розрив судини, який зшили, тому йому потрібна була пара днів, щоб повернутися до тренувального процесу. Він уже брав участь у кількох заняттях. У Ярмоленка була ангіна, але лікарі її припинили. Зараз просто дуже жарко, хлопці втамовують спрагу холодною водою, тому таке трапляється в кінці сезону. Думаю, проблем не буде, вони зможуть зіграти".

"Ви ж розумієте, що всі гравці і тренерський штаб - єдина родина. Хлопці будуть намагатися привітати свого тренера зі святом (головного тренера Люксембургу - з днем народження - прим. ZN.UA), але інша справа, як ми будемо до цього ставитися. Ми отримали інформацію про склад, переглянули кілька ігор. Ви ж пам'ятаєте, що я вибачався за свої слова про Люксембурзі. Для багатьох з вас стало сюрпризом, що Словаччина йде на першому місці. Але ми з хлопцями розуміли, що таке можливе. Для нас кожен матч розцінюється як фінал".

Читайте також: Грузія - Україна: відео матчу

Збірна України має у своєму активі десять очок після п'яти поєдинків і зберігає шанси на вихід з групи, перебуваючи на третьому місці позаду іспанців і лідируючих словаків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі