Фоменко назвав "чітке завдання" збірної України на Євро-2016

Поділитися
Фоменко назвав "чітке завдання" збірної України на Євро-2016 Фоменко вважає, що легіонери самі повинні проситися в збірну © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер збірної не хоче забігати наперед і думати, чи буде працювати з командою після чемпіонату Європи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав головне завдання збірної України на Євро-2016.

"Який результат забезпечить повторне продовження контракту? А я звідки знаю! Хотів би знати, але не можу. Завдання у нас чітке - вихід з групи. Навряд чи зумію щось до цього додати", - сказав Фоменко в інтерв'ю "Українському футболу".

Поки ж Фоменко не хоче забігати вперед і думати, чи буде працювати зі збірною після чемпіонату Європи: "Є у житті корисний принцип послідовності. Це якщо не забігаєш далеко вперед, послідовно вирішуючи проблеми, які з'являються сьогодні, відкладаючи завтрашні на завтра. Поки що для нас головне - розпланувати місця, де команда розміститься і буде проводити тренування. Потім прийде березень і дві важливі товариські зустрічі. Згодом ще три, вже у Франції. Опісля - сам турнір. Серпень наступного року, дивлячись на нього з грудня 2015 року, здається мені далеким".

Також головний тренер збірної України відповів на питання щодо можливих легіонерів: "На мою думку, інтерес повинен йти від самого легіонера, причому, кажучи "інтерес", маю на увазі не якісь чутки, розмови, словом, неофіційні речі. Переконаний: має бути письмова заява на адресу ФФУ, а також державних органів, які займаються такими клопотаннями. За три роки, які я треную збірну, нічого подібного не було! Ні від Даніло Сілви, ні від Тайсона, ні від інших, яким ЗМІ приписували інтерес до українського паспорта. Наприклад, Луїса Адріано".

Читайте також: Фоменко порівняв ірландців з англійцями, у ФФУ задоволені сильними суперниками по групі Євро-2016

Нагадаємо, раніше Фоменко, який першим зумів вивести Україну на чемпіонат Європи через кваліфікацію, поставив мету виграти Євро-2016. В одній групі з українською збірною зіграють Німеччина, Польща і Північна Ірландія.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі