Фоменко може викликати Зозулю на матчі плей-офф проти Словенії

Поділитися
Фоменко може викликати Зозулю на матчі плей-офф проти Словенії Зозуля зіграв 22 матчі за збірну © football.ua
Головний тренер збірної України сподівається, що нападник проявить себе в найближчих матчах.

Михайло Фоменко не виключає, що форвард "Дніпра" Роман Зозуля, який повернувся на поле після семимісячної паузи, буде викликаний до табору національної збірної на ключові матчі плей-офф кваліфікації Євро-2016 проти Словенії.

"Звичайно, будемо уважно стежити за ним. Так, поки він ще не в кращих кондиціях, така тривала відсутність дає про себе знати. Але подивимося, як Рома проявить себе в наступних матчах "Дніпра". Дай бог, щоб він продовжив у тому ж дусі", - сказав Михайло Фоменко у коментарі "Сегодня", - Список викликаних футболістів оголосимо, як і належить - за тиждень до першої гри. І дай бог, щоб там були тільки приємні сюрпризи".

Також Фоменко заявив, що знову може викликати в збірну Олександра Зінченка, який дебютував у футболці національної команди в матчі проти Іспанії. "Він залишається у нас в полі зору: спостерігаємо за ним, спілкуємося. Так що, поживемо - побачимо".

Нагадаємо, Зозуля своє повернення на поле відзначив ефектним голом у ворота "Олімпіка". У складі збірної України нападник провів 22 матчі, в яких забив 3 голи. Востаннє Роман одягав футболку збірної ще у березневому матчі проти Іспанії. Саме в тій грі він і отримав травму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі