Фоменко і Тимощук закликали уболівальників дотримуватися порядку

Поділитися
Фоменко і Тимощук закликали уболівальників дотримуватися порядку Фоменко і Тимощук потребують цивілізованої підтримки © ФФУ
Головний тренер і капітан збірної України не хочуть, щоб збірна проводила всі свої матчі на виїзді.

Федерація футболу України опублікувала звернення до вболівальників від імені головного тренера української збірної Михайла Фоменка і капітана команди Анатолія Тимощука.

"Шановні вболівальники!

Нам, гравцям національної збірної команди України, надзвичайно приємно ділити з вами тріумфи і злети, долати терни на шляху до перемог!

Ми радо вітаємо кожного шанувальника футболу на трибунах українських стадіонів. Проте зараз ми разом з Вами ризикуємо опинитися у досить неприємній ситуації. Ситуації, коли в Україні не залишиться арен, на яких дозволено проводити міжнародні матчі.

Безвідповідальна поведінка групи вболівальників на НСК "Олімпійський" під час півфінального матчу Ліги Європи між футбольними клубами "Дніпро" та "Наполі", а також – під час фінального матчу за Кубок України, створили реальну загрозу застосування жорстких санкцій до стадіону, аж до ймовірної його дискваліфікації. При цьому нагадаємо, що на "Арені Львів" 5 секторів будуть порожніми на матчі Україна – Люксембург через некоректну поведінку фанатів під час осіннього матчу Україна - Македонія. До того ж Донецьк, Дніпропетровськ, Харків все ще перебувають у списку міст, не рекомендованих УЄФА для проведення міжнародних футбольних зустрічей.

За таких обставин національна команда може взагалі втратити право приймати опонентів на своїй території. А це – категорично неприпустимо! Така перспектива є ганебною для кожного патріота своєї держави, особливо зараз, коли увага всього світу прикута до героїчної боротьби українців за свою незалежність.

Тож ми, гравці національної збірної команди, закликаємо усіх уболівальників – станьте нашим свідомим і ефективним 12-м гравцем! Ми потребуємо ваших емоцій, вашої шаленої енергії, яка, не виплескуючись за межі цивілізованої поведінки, допоможе нам створити на полі справжнє свято футболу. Разом до перемоги!

Михайло Фоменко, головний тренер збірної

Анатолій Тимощук, капітан збірної".

Нагадаємо, що в неділю, 14 червня, збірна України у Львові проведе матч відбору на Євро-2016 проти Люксембурга.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі