Фоменко чекав третього голу, Коноплянка впевнений у виході на Євро-2016

Поділитися
Фоменко чекав третього голу, Коноплянка впевнений у виході на Євро-2016 Коноплянка впевнений в команді © football.ua
Головний тренер збірної України не поспішає з гучними заявами, на відміну від капітана команди.

Сьогодні, 14 листопада, збірна України впевнено обіграла Словенію (2:0) в рамках першого матчу плей-фф до чемпіонату Європи, який пройде наступного року у Франції. Голи на свій рахунок записали Ярмоленко і Селезньов.

"Матч у Львові - це перший тайм, його ми відіграли, тепер потрібно готуватися до другого. Так, я боявся, що можемо пропустити вдома. Хлопці переживали. Добре, що цього не сталося. Дуже шкода, що не забили третій, реалізація підвела наших гравців. Що їм казати? Вони самі розуміють, що треба робити в Словенії", - цитує Михайла Фоменка телеканал "Футбол 1".

Крім того, головний тренер підкреслив, що в другому таймі команда не до кінця виконала план на гру, а Євген Хачеріді надмірно демонстрував свої емоції: "Гравці розслабилися, почали допускати помилки. Добре, що суперник не скористався помилками і не покарав нас. Хачеріді? Пора брати під контроль свої емоції. Вони повинні допомагати творити, а не руйнувати".

Євген Коноплянка, який вперше вивів збірну на поле в якості капітана, впевнений, що підсумковий успіх буде на боці українців: "Словенія – непростий суперник. Ми знали, ми подивилися багато ігор і знали, на що вони здатні. Ми перекрили їх сильні сторони і тепер думаємо, як будемо грати на виїзді. Ми витратили багато сил, необхідно пару днів на відновлення. Навіть якщо сил на повторну зустріч не буде, то ми їх знайдемо, повірте. Вони могли забити, але і ми теж були близькі до третього голу, взяти, наприклад, мій момент. Ми пройдемо далі".

Нагадаємо, що друга зустріч Словенії та України пройде в Мариборі 17-го листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі