"Фіорентина" перевершила "Динамо" в боротьбі і атакувальних діях, а також закрила лідерів

Поділитися
"Фіорентина" перевершила "Динамо" в боротьбі і атакувальних діях, а також закрила лідерів Александар Драгович програв своєму екс-партнера по "Базелю" чимало єдиноборств
16 квітня в Києві динамівці провели далеко не найкращий матч в нинішньому сезоні. Суперник повністю обіграв їх в основних компонентах.

Матч Динамо - Фіорентина може стати для українського клубу не лише розчаруванням у плані кінцевого результату, але ще й показовим для майбутніх тренувань і тактичних занять.

Згідно зі статистичними викладками, підопічні Сергія Реброва не тільки програли боротьбу за м'яч, що призвело майже до значного контролю ситуації з боку італійців, але не зуміли здивувати опонента в плані організації атак.

У підсумку, це призвело до досить логічного результату - "Фіорентина" не програла і тепер має хороші шанси на вихід у півфінал.

Найбільш показовим моментом можна вважати те, як зіграли лідери киян. Так, Андрій Ярмоленко опинився прикритим суперниками і не відрізнявся підвищеною активністю біля воріт "фіалок". А провідний захисник Александар Драгович здійснив 71 відсоток браку при єдиноборствах.

Читайте також: Тренер "Фіорентини" Монтелла вважає, що його команда перевершила "Динамо"

В атакуючих діях у "Динамо" був один з найгірших матчів у сезоні: "Фіорентина" провела 95 атак, а кияни - 65, господарі поля зробили 9 загострюючих передач (3 точних), гості - 20 (11 влучних). У чому таких невтішних цифр сприяли втрати м'яча динамівцями. На своїй половині поля вони робили це 33 рази, тоді як флорентійці - майже в три рази менше - 12. Саме з цієї причини, в результаті, підопічні Монтелли домоглися свого і зрівняли рахунок, адже в кінцівці матчу кияни при спробах відвести подалі від воріт активну гру суперника просто напросто не доходили навіть до центру поля.

Найбільш допомозі гравцем в центрі поля, де експерти прогнозували ключове протистояння матчу у складі "Динамо" виявився Сергій Рибалка, а у "Фіорентини" - Мілан Бадель. Киян найбільше отримав і віддав передач, а також частіше всіх перехоплював м'яч.

Як би там не було, але напевно Сергій Ребров і його помічники Рауль Рианчо і Сергій Федоров зроблять все можливе, щоб не повторити подібну ситуацію у Флоренції 23 квітня, коли відбудеться матч-відповідь. Для виходу в 1/2 фіналу "Динамо" необхідно обов'язково забивати гол і не пропустити в свої ворота. Киян влаштує нічия 2:2, 3:3 і т. д., а також перемога з будь-яким рахунком.

Читайте також: Тренер "Фіорентини" Монтелла вважає, що Ребров в минулому був більш успішним гравцем

Після матчу головний тренер "Динамо" Сергій Ребров назвав нічию з Фіорентиною закономірним підсумком.

"Якщо б після першого тайму хтось сказав, що матч завершиться з рахунком 1:1, то, напевно, я б сказав, що це закономірний підсумок. "Фіорентина" до перерви створила достатньо моментів, були можливості і у нас", - зазначив Ребров.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі