Фінал Ліги чемпіонів: Зідан готовий до труднощів, Сімеоне влаштує тільки перемога

Поділитися
Фінал Ліги чемпіонів: Зідан готовий до труднощів, Сімеоне влаштує тільки перемога Сімеоне вже програвав "Реалу" у фіналі ЛЧ © twitter.com/ChampionsLeague
Головний тренер "Реала" хоче, щоб його команда бігла, а головний тренер "Атлетіко" сподівається виграти єдиноборства.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан і головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне поділилися своїми очікуваннями від майбутнього фіналу Ліги чемпіонів.

Зінедін Зідан: "Нам буде неймовірно важко, але ми через це вже проходили і готові пройти ще раз. У нас було два тижні на підготовку, і тепер гравцям не терпиться вийти на поле. Спостерігаю у гравців той же настрій, що і перед попереднім фіналом в Лісабоні. Ми в одному матчі від своєї мети. Всі ради виходу у фінал. Ми готові до цього поєдинку. Готовність - ключове слово. Команда готова грати.

Ми багато працювали заради своєї мети, і я задоволений виконаною роботою. Нам довелося витримати багато випробувань, але фінал без цього неможливий. Команда знає, що таке терпіти. Безперечно, завтра теж доведеться помучитися, але відчувати труднощі у фіналі - звичайна справа. Хочеш виграти - доведеться попітніти. Поразка не стане провалом. Провалом буде неправильне ставлення.

Перш за все, ми повинні уважно грати в обороні, особливо коли м'яч у суперника. У нас є свої козирі в атаці. Що найголовніше? Ми повинні бігти. Бігти, бігти і ще раз бігти!".

Дієго Сімеоне: "Матч буде дуже напруженим, рівним, особливо спочатку. Завдяки наявності Каземіро, суперник вміло перебудовується при втраті м'яча і нарощує оборонний потенціал. Той, хто виграє єдиноборства у півзахисті на ранній стадії, отримає перевагу. "Реал" з урахуванням високої техніки футболістів, можливо, дозволить собі грати більш відкрито.

Наш клуб, гравці, створений нами колектив раз за разом придумують себе заново. Це найцінніше в цьому клубі. Усі працюють над тим, щоб розвиватися, і це життя - ти працюєш, працюєш, працюєш, і в підсумку досягаєш бажаного.

Брати участь у фіналі - фантастика, але виграти його - ще краще. Це змушує тебе мріяти про те, щоб знову пережити такий момент. Звичайно, це непросто. Потрібно вміти зібратися, постійно прагнути прогресу, перебудовувати склад, не втрачаючи в самовіддачі, зберігати свої цінності і любов до роботи. Якщо ти продовжуєш працювати старанно, то можеш домогтися багато чого. Ми не станемо багато змінювати у своїй грі, як не стане міняти і "Реал". Він не сильно змінився з 2014 року, ми змінилися більше, але зберегли структуру. Мені подобається тиск. Мене влаштує тільки перемога".

Читайте також: "Реал" мінімально обіграв "Манчестер Сіті" і вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Фінальний матч Ліги чемпіонів розпочнеться 28 травня о 21.45. Слідкуйте за матчем фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко" в онлайн-трансляції на сайті ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі