ФІФА знайшла "скелет у шафі" Платіні

Поділитися
ФІФА знайшла "скелет у шафі" Платіні У ФІФА не хочуть бачити своїм керівником Платіні
Між двома головними футбольними організаціями назріває серйозний конфлікт.

Штаб-квартира ФІФА випустила документ під назвою "Платіні: скелет у шафі", покликаний очорнити ім'я президента УЄФА.

Генеральний секретар Європейського футбольного союзу Джанні Інфантіно вже звернувся до свого колеги з ФІФА Жерома Вальке з проханням провести розслідування появи критичного досьє на Платіні, повідомляє газета Welt am Sonntag. Про наявність даного досьє на Платіні, який планує брати участь у виборах президента ФІФА, також повідомлялося у швейцарській пресі.

За інформацією ЗМІ, документ з невтішною информацією про президента УЄФА був випущений штаб-квартирою ФІФА і покликаний очорнити ім'я француза, поставивши під сумнів його придатність для ролі глави Міжнародної федерації футболу. Досьє нібито було направлено з Цюріха до газет для публікації, але його автор не вказаний.

В УЄФА підтвердили, що Інфантіно надіслав письмову скаргу Вальке з приводу даного досьє. А ось у ФІФА відмовилися коментувати ситуацію.

Цікаво, що за два дні до цього президент ФІФА Зепп Блаттер в інтерв'ю голландській газеті Volkskrant заявив, що Платіні через третіх осіб погрожував йому в'язницею, щоб домогтися якнайшвидшої відставки президента: "Платіні сказав моєму братові: скажіть Йозефу, що він повинен піти до виборів або сяде в тюрму".

Читайте також: Платіні очолив рейтинг найвпливовіших людей футбольного світу

Нагадаємо, вибори нового президента ФІФА відбудуться 26 лютого 2016 року. До цього часу обов'язки голови Міжнародної федерації футболу буде виконувати Блаттер.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі