ФІФА заборонила "Говерлі" здійснювати трансфери

Поділитися
ФІФА заборонила "Говерлі" здійснювати трансфери "Говерлі" заборонили підписувати гравців
Ужгородський клуб покараний за розірвання контракту з гравцем без поважної причини.

Палата по вирішенню суперечок ФІФА серйозно покарала "Говерлу". Як стало відомо сайту "Футбол 24", ужгородському клубу заборонили здійснювати трансфери найближчої зими, а також у наступне літнє міжсезоння.

Причиною такого покарання для "Говерли" стало розірвання контракту без поважної причини у захищений період з румунським форвардом Маріусом Нікулае. Керівництво ужгородського клубу поки ці дані не підтверджує, але, як повідомляє телеканал "Футбол 1", вже отримало лист по справі румунського футболіста. В даний час вона детально вивчається юристами.

Інформацію підтвердив і віце-президент клубу Олександр Шуфрич, який у своєму "Твіттері" написав наступне: "У заявці вистачить людей дограти чемпіонат. Але краще вирішити питання обопільно - тоді санкції можливо пом'якшити. Чемпіонат дограємо. Змагання не зірвемо. А що буде далі, думаю, навіть у ФІФА не знають ".

Крім того, у рішенні Палати по вирішенню суперечок ФІФА зазначається, що за "Говерлою" також значаться розірвання контрактів без поважної причини ще з трьома футболістами: Разваном Кочишом, Армоні Іканде і Дам'єном Ле Таллеком.

Ужгородський клуб може подати апеляцію на рішення ФІФА в Спортивний арбітражний суд Лозанни, але шанси на успіх "Говерли" не є високими. У разі, якщо рішення залишиться в силі, ужгородці зможуть здійснювати трансфери тільки через рік.

Нагадаємо, у поточному чемпіонаті Прем'єр-ліги "Говерла" посідає десяте місце. У підопічних В'ячеслава Грозного - 9 очок після 10 турів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі