ФІФА не поставила крапку в справі про чемпіонат світу в Росії

Поділитися
ФІФА не поставила крапку в справі про чемпіонат світу в Росії Майкл Гарсія провів розслідування, однак у ФІФА його опублікували в скороченому вигляді © прес-служби "Укртрансгаз"
Незважаючи на те, що внутрішнє розслідування не виявило порушень в процесі виборів країн-господарок мундіалів в 2018 і 2022 році, у противників чемпіонату світу в Росії з'явився шанс.

Рішення ФІФА поставити крапку в справі про чемпіонаті світу в Росії 2018 році викликало негативну реакцію навіть всередині організації.

Член комітету з етики ФІФА Майкл Гарсія має намір подати апеляцію з приводу розслідування виборів країни-господарки ЧС-18 і ЧС-22.

Нагадаємо, що ФІФА опублікувала результати внутрішнього розслідування щодо голосування, яке відбулося в грудні 2010 року. Повідомлялося, що серйозних порушень зафіксовано не було, тому місця проведення двох мундіалів - в Росії та Катарі - були обрані в чесній боротьбі.

Однак у ФІФА залишився як мінімум один співробітник, який не згоден з діями свого керівництва: член комітету з етики ФІФА Майкл Гарсія залишився незадоволений тим, що його звіт про розслідування був опублікований не повністю, а в стислому вигляді. Згідно його думку, в оприлюдненому звіті існує багато неточностей, інформує Sky Sports.

Гарсія має намір оскаржити рішення ФІФА. Поки не повідомляється, коли і в яку інстанцію фахівець буде подавати апеляцію.

На початку вересня глава ФІФА Зепп Блаттер повідомив про намір балотуватися в президенти на наступних виборах. Однак президент УЄФА Мішель Платіні рекомендував Блаттеру відмовитися від боротьби за посаду, позаяк ФІФА має погану репутацію - в тому числі і з-за звинувачень в корупції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі