ФІБА розірвала контракт з Євролігой і переманює її засновників

Поділитися
ФІБА розірвала контракт з Євролігой і переманює її засновників ФІБА прощається з Євролігой © FIBA Europe
ФІБА-Європа має намір влаштувати справжній розкол в баскетбольному світі континенту.

1-го липня керівництво європейського баскетболу повідомило, що в найближчому майбутньому очікується поява нового турніру, який зможе змагатися по престижу з Євролігой. Пізніше українська преса отримала інформацію, згідно якої Федерації баскетболу України було гарантовано одне місце в основній стадії турніру, а до 17-го липня визначиться клуб, який його займе.

Тепер iSport.ua з посиланням на іспанське видання El Mundo Deportivo повідомляє, що робоча група ФІБА-Європа зробила пропозицію перейти під прапори нового турніру вісімкі клубів, які стояли біля витоків Євроліги - іспанським "Реалу" і "Барселоні", грецьким "Панатінаїкосу" і "Олімпіакосу", турецьким "Анадолу Ефесу" і "Фенербахче", а також російському "ЦСКА" та ізраїльському "Маккабі".

Також сьогодні, 8 липня, ФІБА розірвала контракт з Євролігой на проведення клубних змагань з нового сезону через прострочені платежі. Всі права та обов'язки офіційно перейшли до керівництва ФІБА-Європа.

Нагадаємо, раніше були опубліковані списки учасників Євроліги і Єврокубку, в яких не виявилося ні однієї з українських команд.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі