ФФУ вимагає від "Динамо" пояснень через фанатський банер з погрозами

Поділитися
ФФУ вимагає від "Динамо" пояснень через фанатський банер з погрозами Ультрас погрожували спалити ФФУ © Tribuna.com
У Федерації футболу України обурені бажанням фанатів спалити організацію.

Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ вимагає від "Динамо" пояснень за фактом присутності на трибунах "Олімпійського" банера з написом "ФФУ, наступного разу спалимо вас" на матчі Кубка України між "Динамо" і "Оболонь-Бровар" (5:0).

Київський клуб відповів Федерації футболу України, пообіцявши розібратися в ситуації. "Відповідні служби клубу проводять ретельне розслідування цього ганебного інциденту. В даний момент з'ясовуються особи, які вивісили цей банер, а також їх причетність до фанатського руху нашого клубу", - йдеться в заяві "Динамо".

"Ми запевняємо ФФУ у своїй повазі, а також відсутності з боку вболівальників "Динамо" будь-яких агресивних намірів стосовно Федерації футболу України", - підкреслили в київському клубі.

Нагадаємо, київськими ультрас банер був вивішений у відповідь на рішення ФФУ закрити на одну гру чотири сектори "Олімпійського" через використання фанатами піротехніки під час матчу проти "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі