ФФУ вживає заходів, щоб провести матч за Суперкубок України без ексцесів

Поділитися
ФФУ вживає заходів, щоб провести матч за Суперкубок України без ексцесів Кочетов сподівається, що матч пройде без заворушень © novostimira.com.ua
В Одесі зроблять кілька кілець оточення і проведуть зустріч з ультрас.

14 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України, в якому зустрінуться "Динамо" і "Шахтар". Федерація футболу України вживає заходів, щоб на стадіоні "Чорноморець" не повторилися заворушення, подібні тим, які відбулися у фіналі Кубку України.

"Напередодні матчу в Одесу вирушать представники комітету ФФУ з безпеки проведення змагань, які будуть співпрацювати з правоохоронними органами і відпрацьовувати зі стюардами різні тактичні дії, - сказав "Вістям" віце-президент ФФУ Ігор Кочетов. - Запланована і зустріч з ультрас обох команд. Перед грою зроблять кілька кілець оточення, щоб максимально обмежити кількість піротехніки на стадіоні. Важливо провести матч без ексцесів, адже всі хочуть повернути футбол в Одесу. Чи будуть встановлюватися якісь решітки всередині стадіону? Це буде обговорюватися вже з міліцією".

Кочетов також розповів, що ФФУ намагається переконати УЄФА дати дозвіл на проведення єврокубкових матчів не тільки на "Олімпійському" і "Арені Львів". За словами віце-президента ФФУ, "Ворскла" і "Дніпро" ведуть листування з європейським футбольним союзом та усувають виявлені недоліки. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що полтавський клуб отримав від УЄФА попередній дозвіл проводити матчі Ліги Європи на своєму стадіоні.

Додамо, що раніше на зустрічі ультрас з ФФУ та службою безпеки "Олімпійського" було прийнято рішення відгородити на головній арені країни сектори ультрас з обох сторін, а на матчах підвищеної небезпеки до того ж ставити між ними та біговими доріжками загороджувальні споруди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі