ФФУ хоче відродити "Таврію"

Поділитися
ФФУ хоче відродити "Таврію" "Таврія" може відродитися
В Херсоні може з'явитися клуб, який стане спадкоємцем першого чемпіона України.

Виконком ФФУ на засіданні, яке відбулося вчора, 18 червня, доручив віце-президенту організації Сергію Куніцину разом з комітетом професійного футболу і у взаємодії з Прем'єр-лігою розробити план заходів щодо можливості відновлення футбольного клубу "Таврія", який базувався би в Херсоні.

"Це шанс відродити наш легендарний клуб, який є першим чемпіоном незалежної України. Робоча група проведе переговори з Прем'єр-лігою, клубами вищого дивізіону, представниками Херсонської області, а також з футбольною громадськістю в цілому. Враховуючи загальний інтерес вищевказаних сторін, цей проект може бути реалізований в майбутньому", - заявив президент ФФУ Андрій Павелко.

Куніцин, який є екс-керівником "Таврії", повинен надати детальний план до 31 серпня.

Нагадаємо, що сімферопольська "Таврія" у сезоні 2013-2014 зайняла 15-е місце в Прем'єр-лізі, після чого свої виступи у вітчизняних чемпіонатах припинила у зв'язку з анексією Криму. Раніше Сергій Куніцин вже говорив, що у нього є "таємна мрія" реанімувати клуб в Херсоні або Миколаєві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі