ФФУ дала "Дніпру" два тижні на виплату боргів перед колишніми тренерами

Поділитися
ФФУ дала "Дніпру" два тижні на виплату боргів перед колишніми тренерами "Дніпру" потрібно розрахуватися перед колишніми працівниками © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб може бути позбавлений 18 очок в Прем'єр-лізі.

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України може позбавити "Дніпро" 18 очок в Прем'єр-лізі, а також накласти заборону на трансфери на найближчі два сезони через заборгованості дніпропетровського клубу перед асистентами Хуанде Рамоса.

На засіданні КДК сьогодні, 6 травня, розглядалося це питання, однак рішення поки не прийнято. Як повідомляє телеканал "Футбол 1", ФФУ дала "Дніпру" два тижні відстрочки на пояснення ситуації та погашення заборгованості. Загальна сума боргу перед іспанськими фахівцями складає 900 000 євро.

"Проблема в тому, що протягом двох років з нами ніхто не хотів спілкуватися. В інших клубах, у яких є заборгованості, йде якийсь переговорний процес. Хтось з кимось намагається про щось домовитися. У нашій ситуації контактів не було, рішення УЄФА "Дніпром" було проігноровано, тому КДК - це наступний етап", - зазначив адвокат іспанських тренерів Олександр Волков.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" на один сезон був усунений від участі в єврокубках. Під питанням також знаходиться видача дніпропетровському клубу атестата на участь у наступному чемпіонаті УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі