Фесенко дебютував в "Локомотиві", Зайцев - в Польщі, а Лень провів перший матч у предсезонці НБА

Поділитися
Фесенко дебютував в "Локомотиві", Зайцев - в Польщі, а Лень провів перший матч у предсезонці НБА Фесенко дебютував у російському "Локомотиві" © vtb-league.com
Українські баскетболісти, які виступають за кордоном, з різним успіхом входять у новий сезон.

Кирило Фесенко, Ігор Зайцев і Олексій Лень, які виступають у зарубіжних клубах, провели перші матчі у новому сезоні.

Фесенко, який цього літа перейшов в "Локомотив-Кубань", дебютував у складі нового клубу в матчі Єдиної Ліги ВТБ проти чеського "Німбурка". Капітан збірної України на Євробаскеті-2015 вийшов у стартовому складі своєї команди, однак не зміг допомогти їй уникнути сенсаційної поразки. Фесенко провів на паркеті 17 хвилин, набрав 10 очок, зробив 5 підбирань та 1 блок-шот, а "Локомотив" програв з рахунком 74:76.

Ще один гравець збірної України Ігор Зайцев дебютував у Польщі. У складі клубу "Роза Радом" український "бігмен" зіграв у матчі за Суперкубок Польщі. За 18 хвилин на паркеті Зайцев набрав 5 очок і здійснив 2 підбирання, а також відзначився ефектним данком. Стати володарем Суперкубку українцю не вдалося - його команда поступилася "Штельмету" з рахунком 66:67.

А єдиний представник України в НБА Олексій Лень провів перший передсезонний матч у складі "Фінікса". Вийшовши з лави запасних, Лень за 14 хвилин набрав 6 очок, зробив 7 підбирань і поставив суперникам 2 блоки. Аризонцям внесок українського центрового допоміг здобути перемогу над "Сакраменто" - 102:98.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що ще один український "бігмен" В'ячеслав Кравцов поповнив склад московського ЦСКА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі