"Фенербахче" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 28 липня

Поділитися
"Фенербахче" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 28 липня Шахтар тренується в Туреччині © ФК Шахтер
Донецький клуб буде стартувати в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Востаннє підопічні Мірчі Луческу починали сезон Лізі чемпіонів з кваліфікаційного раунду ще в 2009-му році, коли вийти в груповий етап команді не вдалося через поразку від румунської "Тімішоари". Цього разу суперником української команди буде більш сильний колектив.

"Шахтар" в минуле міжсезоння втратив двох бразильців - форвард Луїс Адріано перейшов у "Мілан", а півзахисник Дуглас Коста підписав контракт з "Баварією", а заміна була знайдена лише для нападника. "Гірники" повернули з Бразилії Едуардо і тепер роблять ставку на тих гравців, які залишилися в обоймі. Перед поєдинком в Туреччині до тренувань приступили Даріо Срна і Тарас Степаненко, які мали проблеми зі здоров'ям.

Старт сезону українському гранду вдався: команда Луческу обіграла "Динамо" в Суперкубку і взяла шість очок у перших двох турах чемпіонату України, демонструючи хорошу форму, незважаючи на кадрові втрати.

Головний тренер "Гірників" Мірча Луческу відзначив сильну сторону опонентів: "Фізично "Фенербахче" перевершує нас, це більш потужна команда. Ми ж маємо більш технічних, більш швидких гравців. Нас чекає цікаве протистояння. Напевно, воно буде і видовищним теж. Не будемо забувати, що ця гра складається з 180 хвилин".

Турецький клуб повертається в єврокубки після двох років дискваліфікації, тому мотивація футболістів не викликає сумнівів. До того ж, на боці господарів поля буде потужна підтримка трибун, які давно відомі своєю гучністю. Влітку стамбульці підписали кілька гравців з світовим ім'ям, серед яких форвард "Манчестер Юнайтед" Робін ван Персі. Але, за даними преси, голландець не набрав оптимальних кондицій і команді проти "Шахтаря" не допоможе.

Варто відзначити, що гравці "Фенербахче" ще не проводили офіційних матчів у новому сезоні, тому гості з Донецька в плані фізичної готовності можуть виглядати помітно краще.

"Фенербахче" - "Шахтар"

28 липня, вівторок, 21:00. Стамбул, стадіон "Шюкрю Сарачоглу".

Пряма трансляція на каналах "Футбол 1" і "Україна".

Орієнтовні склади:

"Фенербахче": Волкан, Генул, Бруну Алвеш, Кьяєр, Джанер, Топал, Соуза, Нані, Дієго, Соу, Фернандао.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фред, Марлос, Алекс Тейшейра, Тайсон, Гладкий.

Не зіграють: Веллінгтон Нем, Кучер.

Суддя: Жорже де Соуза (Португалія).

Нагадаємо, що в минулому сезоні Ліги чемпіонів "Шахтарю" вдалося вийти з групи, але на стадії 1/8 фіналу українці були розбиті "Баварією" з рахунком 0:7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі