Федотенко відкрив рахунок закинутим шайбам за "Айову" в АХЛ

Поділитися
Федотенко відкрив рахунок закинутим шайбам за "Айову" в АХЛ Руслан Федотенко закинув дві шайби за "Айови" © sendtonews.com
Дворазовий володар Кубка Стенлі підписав переглядовий контракт з командою Американської хокейної ліги ще в середині січня, але почав забивати лише місяць тому.

Український нападник Руслан Федотенко зумів відзначитися двома закинутими шайбами за "Айову Вайлд" у поєдинку регулярного чемпіонату АХЛ проти "Мілвокі Адміралз". Завдяки двом голам команда українця здобула довгоочікувану перемогу (4:2), перервавши серію з семи поразок. Федотенко також був визнаний третьою зіркою матчу.

Втім, перемога не принесла змін у турнірне становище "дикунів": команда є головним аутсайдером АХЛ, займаючи останнє місце у Західній конференції.

Додамо, що Федотенко уклав переглядовий контракт з "Айовой" 20 січня, але зіграв за цей час лише в п'яти матчах. За всю кар'єру в фарм-лізі НХЛ Федотенко закинув вже 22 шайби. Раніше, на рубежі століть він виступав за "Філадельфію Фентомз".

Влітку Федотенко намагався працевлаштуватися у клубі НХЛ "Нью-Джерсі Девілз", однак у підсумку не пройшов перегляд. Таким чином, в НХЛ у другий сезон поспіль не виявилося представників України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі