Федерер переграв Надаля в фіналі підсумкового турніру

Поділитися
© ladno.ru
Швейцарець Роджер Федерер обіграв у фіналі підсумкового турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) у Лондоні іспанця Рафаеля Надаля з рахунком 6:3, 3:6, 6:1. Про це в неділю, 28 листопада, повідомили на сайті ATP. Титул став 66-м у кар'єрі Рождера Федерера.
Швейцарець Роджер Федерер обіграв у фіналі підсумкового турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) у Лондоні іспанця Рафаеля Надаля з рахунком 6:3, 3:6, 6:1. Про це в неділю, 28 листопада, повідомили на сайті ATP. Титул став 66-м у кар'єрі Рождера Федерера. Поєдинок, який тривав 1 годину 38 хвилин, став 22-м в історії протистояння Федерера і Надаля, що займають у рейтингу ATP другу і першу сходинку відповідно. Загальний рахунок зустрічей за підсумками сьогоднішньої гри став 14-8 на користь швейцарця. Підсумковий турнір ATP стартував у Лондоні 21 листопада. Зазначимо, що раніше Федерер перемагав у цьому змаганні в 2003, 2004, 2006 і 2007 роках, а його суперник, Надаль, пробився до фіналу підсумкового турніру вперше за свою кар'єру. Минулого року титул переможця турніру отримав росіянин Микола Давиденко. Тоді на шляху до перемоги він переграв і Федерера, і Надаля, однак цього разу він не потрапив на змагання.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі