Федерер і Джокович зіграють у фіналі Підсумкового турніру ATP

Поділитися
Федерер і Джокович зіграють у фіналі Підсумкового турніру ATP Джокович вийшов у свій 15-й поспіль фінал © atpworldtour.com
Швейцарець і серб другий раз поспіль разом вийшли у лондонський фінал.

Перша і третя ракетки світу Новак Джокович і Роджер Федерер зіграють у фіналі Підсумкового турніру ATP, який проходить у Лондоні.

У півфіналі Джокович обіграв іспанця Рафу Надаля - 6:3, 6:3. При цьому серб став першим, кому вдалося здобути 30 перемог проти гравців з топ-10 по ходу одного сезону. А Федерер у півфіналі розібрався зі своїм співвітчизником Стеном Ваврінкою - 7:5, 6:3.

Федерер в 10-й раз в кар'єрі пробився у фінал Підсумкового турніру, а Джокович зіграє у фіналі на 15-му поспіль турнірі! Всього ж на рахунку Роджера шість перемог на Підсумковому турнірі, у Новака - чотири.

Відзначимо, що в півфінали Федерер і Джокович пробилися з однієї групи. На груповому етапі їх очна зустріч завершилася перемогою швейцарця - 7:5, 6:2. Це був 43-й матч між Федерером і Джоковичем: 22 перемоги на рахунку швейцарця, 21 - у серба.

Читайте також: Джокович виявився сильнішим за Федерера у фіналі US Open

Цікаво, що рік тому Федерер і Джокович повинні були грати у фіналі Підсумкового турніру ATP, але швейцарець не зумів вийти на вирішальний матч через травму спини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі