Федерація футболу Франції затвердила «дискримінаційні квоти»

Поділитися
© ua.all.biz
Французька федерація футболу таємно затвердила «неофіційні дискримінаційні квоти» на кількість чорношкірих футболістів і футболістів арабського походження в національних тренувальних програмах.

Згідно з цими квотами, кількість таких футболістів не повинна перевищувати 30%. У затвердженні цих квот брав участь і тренер національної збірної Лоран Блан.

Для верхівки французького футболу це питання вирішено. Занадто багато чорношкірих гравців і футболістів арабського походження, і недостатньо білих футболістів у французькому футболі. Деякі посадові особи FFF, що займаються програмою розвитку національного футболу (
DTN), включаючи і тренера збірної Лорана Блана, на початку 2011 року таємно затвердили принципи «неофіційних дискримінаційних квот» у тренувальних центрах і школах по всій країні. Ліміт у 30% було запропоновано технічним директором DTN під час наради, що відбулася 18 січня 2011 року.

Прес-секретар збірної Франції Філіп Турнон категорично відкинув ці звинувачення на адресу наставника національної збірної. «Ці звинувачення суперечать всій філософії Лорана Блана. Він обурений тим, що піддався подібним звинуваченням, оскільки він відкидає будь-яку дискримінацію. Він ніколи не погодиться на такі заходи», - заявив Турнон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі