Федецький впевнений, що збірна України проб'ється на чемпіонат Європи

Поділитися
Федецький впевнений, що збірна України проб'ється на чемпіонат Європи Федецький впевнений, що чорна смуга плей-офф закінчиться © Dynamo.kiev.ua
Українські футболісти сподіваються перервати неприємну традицію поразок у стикових матчах.

Збірна України, програвши іспанцям, посіла третє місце у своїй відбірній групі і тепер зіграє у плей-офф кваліфікації Євро-2016. Матчі, в яких визначаться останні чотири учасники чемпіонату Європи, пройдуть у листопаді.

Для української збірної плей-офф кваліфікації на чемпіонати Європи та світу є нефартовим. "Жовто-сині" п'ять разів грали в стикових матчах, але ще жодного разу не виходили переможцями.

Артем Федецький вважає, що якщо збірна зіграє так, як у зустрічі проти Іспанії, то зможе перервати неприємну традицію: "Так, як ми грали у другому таймі з Іспанією, треба продовжувати і в плей-офф. Думаю, у нас хороші перспективи. Впевнений, що у всіх будуть "горіти очі".

Колись все закінчується. "Дніпро" п'ять матчів "Зорі" програвав... І ось хоч в товариському матчі хлопці виграли. Тут, я думаю, так само - ця чорна смуга плей-офф повинна закінчитися. Я вірю, я впевнений в силах хлопців, в тренерському штабі. Ми пройдемо цей раунд і будемо у Франції однозначно!".

Впевнений, що українській збірній вдасться нарешті пройти плей-офф і Андрій Ярмоленко: "Звичайно, ми знаємо статистику плей-офф для України. Але колись ці "закони" треба ж порушувати! Будемо битися, незалежно від того, який суперник нам попадеться. Впевнений, якщо вболівальники будуть нас в листопаді підтримувати так само, як сьогодні, то ми пройдемо на чемпіонат Європи".

Відзначимо, що в першому матчі плей-офф українській збірній не допоможуть Олександр Кучер і Тарас Степаненко, які пропустять матч через перебір карток

Ім'я суперника українців стане відомо 18 жовтня. Наша збірна при жеребкуванні буде в числі сіяних команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі