Ф'юрі впевнений, що Кличко злякався виходити в ринг після дуелі поглядів

Поділитися
Ф'юрі впевнений, що Кличко злякався виходити в ринг після дуелі поглядів Ф'юрі впевнений, що залякав Кличка © Братство Кличко
Британський претендент вважає, що українець навмисне знявся з бою.

Тайсон Ф'юрі впевнений, що налякав Володимира Кличка своєю витівкою на прес-конференції, коли влаштував виставу, переодягнувшись у Бетмена. Британець вважає, що український чемпіон злякався, а тому скасував бій, пославшись на травму.

"Коли в середу я стояв з ним на дуелі поглядів, я вже зрозумів, що бій не відбудеться. Я сказав тоді Кличко, що мені доведеться відвернутися від нього, бо в іншому разі він відмовиться. Я побачив в ньому те ж саме, що і у Девіда Хея, і зрозумів, що бій не відбудеться. Я сказав тренеру, а також батькові про те, що Кличко "зніметься" з бою. Залишається тільки запитувати себе - невже я виглядаю настільки страшно? Так що костюм Бетмена може коштувати мені цього бою", - наводить слова Ф'юрі Daily Star.

У той же час стало відомо, що Кличко буде заліковувати травму литкового м'яза у лікаря збірної Німеччини з футболу Ханса Мюллера-Вольфарта. Українець вже залишив тренувальний табір в австрійському Гоїнгу.

Читайте також: Володимир Кличко вважає, що Ф'юрі страждає роздвоєнням особистості

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, стало відомо, що Кличко отримав травму і переніс бій проти Ф'юрі, який був запланований на 24 жовтня. Нова дата поєдинку повинна бути оголошена наступного тижня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі