Ф'юрі "викине пояс у відро для сміття", але не буде битися з Глазковим

Поділитися
Ф'юрі "викине пояс у відро для сміття", але не буде битися з Глазковим Ф'юрі відібрав у Кличка всі пояси
Чемпіон світу за версією IBF не хоче захищати свій титул у поєдинку з українським боксером.

Новоспечений чемпіон світу Тайсон Ф'юрі не планує виходити в ринг проти В'ячеслава Глазкова, щоб захистити свій пояс за версією IBF.

"Я був здивований тим, що IBF надіслала нам листа, в якому йшлося про 30-денний термін на переговори, а потім на наступний день вони сказали нам, що немає часу для переговорів, і що вже призначені промоутерські торги. Вони не повинні були робити цього, і, якщо вони хочуть примусити Тайсона битися з Глазковим, він у кінцевому підсумку викине їх пояс у відро для сміття на великій прес-конференції", - сказав промоутер Ф'юрі Мік Хеннесі.

"Якщо вони будуть змушувати Тайсона битися з Глазковим, цього не станеться. Глазков нічого не значить, бій з ним має нульове значення. IBF робить це без яких-небудь консультацій і можливості винятків, але Тайсон не поступиться. Глазков не може стояти на шляху його матчу-реваншу з Кличком, якщо Володимир хоче матч-реванш. Пункт про реванш має пріоритет над усім іншим і це буде найбільший бій в дивізіоні. Якщо IBF хоче зробити "паперового" чемпіона, вони можуть зробити його, але їх пояс і цей чемпіонський бій не означатиме нічого", - зазначив він.

Нагадаємо, IBF кілька днів тому постановила, що у обов'язкового претендента на пояс чемпіона світу за їх версією в суперважкій вазі українця В'ячеслава Глазкова і володаря цього титулу британця Тайсона Ф'юрі є 30 днів, щоб почати переговори про бій.

Але потім промоутер Глазкова Кеті Дува заявила, заявила, що переговорів з британцем не буде, зажадавши у IBF проведення торгів на право проведення поєдинку. Процедура намічена на 11 грудня в Нью-Джерсі, США. У разі, якщо Ф'юрі відмовиться від торгів, його титул цієї організації автоматично стане вакантним.

Читайте також: Опубліковані суддівські записки поєдинку Кличко - Ф'юрі

Також нагадаємо, що Володимир Кличко вже підтвердив, що реванш з Ф'юрі відбудеться в наступному році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі