Ф'юрі готується до бою з Кличком після трьох місяців неробства

Поділитися
Ф'юрі готується до бою з Кличком після трьох місяців неробства Ф'юрі "їв як король" © twitter.com
Британський боксер обіцяє, що в жовтні українець перестане бути найкращим супертяжем світу.

Скандальний британський боксер Тайсон Ф'юрі почав підготовку до бою проти Володимира Кличка, який має відбутися цієї осені.

Зазначимо, що Ф'юрі на даний момент перебуває в жахливій формі, чого і сам не приховує. У своєму "Твіттері" британець написав, що не тренувався три місяці і весь цей час "їв як король". Тепер Ф'юрі належить скинути 25 кілограмів. При цьому боксер вважає, що до поєдинку проти Кличка він підійде конкурентоспроможним: "Кличко є найкращим супертяжем світу на даний момент, поки цей жирний циган (Так Ф'юрі називає самого себе, - Прим. ZN.UA) не підніметься в ринг у жовтні".

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер, який є суперником Кличка поки тільки в перспективі, не знає, кому віддати перевагу в поєдинку українця з Ф'юрі. "Я поняття не маю, що станеться в цьому поєдинку. Ми рідко бачили Кличко в боях з більш високими суперниками, - цитує Вайлдера Fighthype.com, - Тайсон набагато вище Кличко і теж любить повисіти на своїх опонентах. Це буде цікаве протистояння двох високих бійців, а виграє той з них, хто хитріший. У Ф'юрі є хороші шанси. Це буде цікаво".

Додамо, що дата, а також місце проведення бою Кличко - Ф'юрі поки залишаються невідомими. Раніше повідомлялося, що поєдинок може відбутися на арені "Челсі", але пізніше лондонці від цієї ідеї відмовилися. Напевно відомо тільки те, що бій буде організовано в Європі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі