ЄВРО-2012: фінальні приготування до свята

Поділитися
Ажіотаж в Україні з наближенням ЄВРО-2012 все зростає, і на щастя для місцевих уболівальників, у них ще є останній шанс долучитися до фантастичного свята. Наразі відбувається фінальний етап реалізації квитків на матчі, і з кожним днем заповітних перепусток залишається все менше і менше.

Підготовка України до проведення ЄВРО-2012 увійшла в фінальну фазу. Фактично завершені головні об'єкти турніру, в тому числі введені в експлуатацію всі стадіони ЄВРО-2012, котрі вже перейшли під операційне управління УЄФА.

Незважаючи на складність завдань, котрі постали перед приймаючими країнами та УЄФА, тепер уже можна констатувати, що підготовка до турніру пройшла успішно. Під час нещодавнього візиту до Львова президент УЄФА Мішель Платіні ще раз наголосив на титанічній роботі, що проводиться в Україні для організації фестивалю футболу цього літа.

"Є ще кілька деталей, що заважають досягненню досконалості, але я задоволений рівнем підготовки, - сказав він. - Хотів би подякувати українському уряду за всі зусилля, котрі він доклав. Усі зміни, яких зазнала Україна за останні роки, будуть служити на благо українського народу і в майбутньому".

"Я впевнений, що вболівальники, котрі приїдуть сюди, отримають фантастичні враження й відчують неймовірну гостинність українського народу, - сказав Мішель Платіні. - Переконаний, що ми станемо свідками чудового футбольного свята в Україні та Польщі під назвою ЄВРО-2012. Стадіони в Україні та Польщі чудові, й над усім цим пануватиме неймовірна атмосфера".

До слова, мешканці та гості приймаючих міст вже можуть відчути подих великого турніру, адже в рамках Трофі-туру ЄВРО-2012 в Україну прибув трофей Анрі Делоне. З 11 по 13 травня Кубок Європи був у Києві, де з ним могли сфотографуватись усі охочі. Потім Трофі-тур вирушив до Івано-Франківська (14 травня), а звідти перебереться до Харкова (15-17 травня), Донецька (18-20 травня), Дніпропетровська (21 травня), Львова (23-25 травня), а завершиться турне 26 травня в Одесі.

Ажіотаж в Україні з наближенням ЄВРО-2012 все зростає, і на щастя для місцевих уболівальників, у них ще є останній шанс долучитися до фантастичного свята. Наразі відбувається фінальний етап реалізації квитків на матчі, і з кожним днем заповітних перепусток залишається все менше і менше. Більше половини із 50 тисяч виставлених 7 травня на продаж квитків уже розійшлися.

Зазначимо, що доступними залишаються квитки на матчі у всіх українських містах ЄВРО-2012, в тому числі на два поєдинки збірної України в Донецьку. Придбати їх можна через квитковий портал сайту UEFA.com, а також у касах стадіону "Металіст" та "Донбас-Арени" або у відділеннях Укрсоцбанку. Після здійснення оплати вболівальники отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки у пунктах видачі перепусток незадовго до початку турніру. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі