Емері вважає, що Коноплянці не вистачає стабільності

Поділитися
Емері вважає, що Коноплянці не вистачає стабільності Емері вірить в Коноплянку © football.ua
Наставник "Севільї" торкнувся теми перспективи українця в команді.

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері прокоментував гру українського вінгера Євгена Коноплянки, якому поки так і не вдалося стати лідером іспанської команди.

"Потрібно терпіння, йому необхідно зрозуміти нашу гру. Це відмінний футболіст. Ми просто повинні сприяти його стабільності на полі. Він повинен грати. Якщо б у нього було більше стабільності, ми б побачили футболіста ще кращого, ніж зараз. Він звик бути ключовою фігурою в іншому клубі, в збірній. У нього дуже багато позитивних якостей. Але в будь-якому разі ми не залежимо від одного гравця. У нас багато чудових футболістів, і Коноплянка в їх числі", - зазначив Емері на прес-конференції перед матчем 1/2 фіналу Ліги Європи з "Шахтарем".

"Ми, звичайно, повинні знати, що він звик діяти більше індивідуально. Суперники до цього звикли. Але тут він має більше брати участь у колективних діях. Рівень команди залежить не від одного виконавця, а від усіх. Він ще трохи не адаптувався до нашої системи командного футболу. Матч за матчем він повинен звикати до нашої схеми гри, до нашого мислення, бачення і до колективних дій. Дуже задоволений його виступом у Львові. Він продемонстрував повну самовіддачу. Припускаю, що він може дати більше, це ми побачимо згодом".

В поточному сезоні Коноплянка провів за "Севілью" 48 матчів у всіх турнірах, записавши в актив сім голів і п'ять результативних передач.

Нагадаємо, сьогодні, 5 травня, відбудеться поєдинок-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому "Севілья" вдома прийматиме "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі